Woning YJ | moderne renovatie bungalow
Woning YJ | moderne renovatie bungalow
Energetische renovatie en uitbreiding van een laagbouwwoning.
Woning YJ | moderne renovatie bungalow
Woning YJ | moderne renovatie bungalow
De bestaande bungalow wordt opgetopt met één verdieping in houtskeletbouw.
Woning YJ | moderne renovatie bungalow
Woning YJ | moderne renovatie bungalow
De bungalow werd al een paar keer verbouwd. Nu wordt gekozen voor een totaalverbouwing.
Woning YJ | moderne renovatie van een vrijstaande woning.
Woning YJ | moderne renovatie van een vrijstaande woning.
De nieuwe volumes brengen meer samenhang in de architectuur. Dankzij de nieuwe gevelafwerking verbetert de isolatie van de buitenmuren. Ze brengen ook meer harmonie in de architectuur.
Woning YJ | moderne renovatie van een vrijstaande woning.
Woning YJ | moderne renovatie van een vrijstaande woning.
Vanaf nu kunnen er ook energiezuinigere technieken toegepast worden.
Woning YJ | moderne renovatie van een vrijstaande woning.
Woning YJ | moderne renovatie van een vrijstaande woning.
Dankzij de 3D beelden krijgt de bouwheer meer feeling met de ontwerpen op plan.
Woning YJ | moderne renovatie van een vrijstaande woning.
Woning YJ | moderne renovatie van een vrijstaande woning.
Materiaalkeuze:

- grijze cementgevelplaten
- padouk houten gevelbekleding
- witte crépi op isolatie
Woning YJ | moderne renovatie van een vrijstaande woning.
Woning YJ | moderne renovatie van een vrijstaande woning.
Ook de carport wordt met de woning verbonden.
Woning YJ | moderne renovatie van een vrijstaande woning.
Woning YJ | moderne renovatie van een vrijstaande woning.
Leefkeuken, zithoek én overdekt terras kijken uit op de achtertuin.
Woning YJ | moderne renovatie van een vrijstaande woning.
Woning YJ | moderne renovatie van een vrijstaande woning.
Achterin de tuin komt nog een poolhouse met tuinberging. Materiaal én vorm in overeenstemming met de architectuur van de woning.
Woning YJ | moderne renovatie van een vrijstaande woning.
Woning YJ | moderne renovatie van een vrijstaande woning.
Woning YJ | moderne renovatie van een vrijstaande woning.
Woning YJ | moderne renovatie van een vrijstaande woning.
Woning SB | landelijk modern wonen
Woning SB | landelijk modern wonen
Deze landelijk moderne woning wordt gebouwd in een woonpark.
Woning SB | landelijk modern wonen
Woning SB | landelijk modern wonen
Ondanks de strenge bouwregels is er genoeg ruimte voor een gezin.
Woning SB | landelijk modern wonen
Woning SB | landelijk modern wonen
Ontbijten in de ochtendzon.
Lunchen op je eigen middagterras.
Dineren & ontspannen bij avondzon.
Woning SB | landelijk modern wonen
Woning SB | landelijk modern wonen
Vanuit de leefruimte zie je een natuurdocumentaire in de achtertuin.
Woning SB | landelijk modern wonen
Woning SB | landelijk modern wonen
Materiaalcombinatie:
- grijze gevelbaksteen
- donkergrijze plint
- zwarte dakleien
- zonnewering: schuifpanelen met houten lamellen.
Woning MJ | nieuwbouw - halfopen bebouwing
Woning MJ | nieuwbouw - halfopen bebouwing
Deze moderne kopwoning grenst zijdelings aan een speeleilandje in de verkaveling.
Woning MJ | rechterzijgevel achter
Woning MJ | rechterzijgevel achter
Vanuit de woning hou je visueel contact met je eigen kids zonder je privacy binnen te verliezen.
Woning MJ | achtergevel
Woning MJ | achtergevel
De grote raam achteraan geeft uit op de private achtertuin.
Woning MJ | voorgevel
Woning MJ | voorgevel
Het volume- en materiaalspel wordt doorgetrokken in alle gevels. De kleine overkraging vooraan maakt het geheel speelser en houdt je gasten droog bij regenweer.
Woning MJ | bovenaanzicht
Woning MJ | bovenaanzicht
Met de waterpartij én zithoek is het op zonnige dagen ook happy hour in de zijtuinstrook.
Hoevewoning MV | authentieke renovatie van langgevelhoeve
Hoevewoning MV | authentieke renovatie van langgevelhoeve
Deze historische hoeve bestond uit 2 wooneenheden met stal en schuur. Hierdoor was er de opportuniteit om dit gebouw te renoveren tot 2 gekoppelde woningen.

Vooraan wordt de schuur verbouwd tot een loftwoning met 4 slaapkamers én 2 badkamers. Achteraan bleef er voldoende ruimte voor een woning met 2 slaapkamers én hoge leefruimte.
Hoevewoning MV | authentieke renovatie van langgevelhoeve
Hoevewoning MV | authentieke renovatie van langgevelhoeve
Omdat deze hoeve op de inventarislijst voor erfgoed stond bleven de ingrepen vooraan beperkt tot het ( terug ) openmaken van bestaande ramen en poorten.
Hoevewoning MV | authentieke renovatie van langgevelhoeve
Hoevewoning MV | authentieke renovatie van langgevelhoeve
Door toepassing van buitenbepleistering, rode dakpannen, houten dakkapellen, houten gevelbekleding en rieten dakbedekking sluiten we maximaal aan op de oorspronkelijke functie van het gebouw.
Hoevewoning MV | authentieke renovatie van langgevelhoeve
Hoevewoning MV | authentieke renovatie van langgevelhoeve
bestaande rechterzijgevel
Hoevewoning MV | authentieke renovatie van langgevelhoeve
Hoevewoning MV | authentieke renovatie van langgevelhoeve
bestaande linkerzijgevel
MT | moderne woningen - gekoppeld
MT | moderne woningen - gekoppeld
Drie gekoppelde woningen ontworpen in één stijl. Toch heeft elke woning zijn eigenheid.

In samenwerking met ACB architecten Mol
MT | moderne woningen - gekoppeld
MT | moderne woningen - gekoppeld
De woningen zijn opgetrokken in licht en donker gevelmetselwerk.
MT | moderne woningen - gekoppeld
MT | moderne woningen - gekoppeld
De leefruimtes achteraan profiteren maximaal van de oriëntatie én de private tuinen.
Woning SP | moderne vrijstaande villa
Woning SP | moderne vrijstaande villa
Het volumespel buiten is afgestemd op de interne organisatie.
Woning SP | vrijstaande villa
Woning SP | vrijstaande villa
Voor de gevels werd gekozen uit een sober materialenpakket: witte crépi, zwart aluminium én arduin.
Woning SP | vrijstaande villa
Woning SP | vrijstaande villa
Achteraan sluit het zonneterras aan op de keuken én woonkamer. Dit zonneterras is voorzien van een glazen dak met daarbovenop een automatisch zonneweringscreen.
Woning SP | vrijstaande villa
Woning SP | vrijstaande villa
Detail van de arduinen schoorsteen. Project is gemaakt in in samenwerking met ACB architecten Mol.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren